Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Ebba - 8 maj 2010 17:15

Igår var det min födelsedag. Ju äldre man blir desto mindre stök vill man ha runt födelsedagar. Det ska vara enkelt. Men, det är klart att helt utan firande vill man ju inte vara. Det har funnits födelsedagar då ingen hört av sig och ingen kommit förbi, ingen har sagt grattis. Då gör det lite ont i hjärteroten och så måste man tvinga sig att säga "De kommer att känna sig dumma när de kommer på att det var idag och kanske är det så att det är JAG som ska berätta det för folk om jag vill bli uppvaktad!" Visst är det så, vill man bli uppvaktad så får man vackert säga "Välkommen på tårta den och den dagen"  Det viktigaste är kanske att man inte glömmer bort att fira barn. 


Jag har gett mig själv en storstädning av lägenheten som present. Idag var det tvätt av allt av tyg i lägenheten. Huga så mycket det blev. En rågad IKEA kasse. Den gick inte ens att slänga upp på axeln den var så tung. Då har jag ändå inte tagit alla plädar och filtar... Började rensa bort i hallen också. Alla vinterkläder och skor har åkt in i klädkammaren. Allt som låg och skräpade på hatthyllan har blivit undanpackat. Viktigt med städad entré, säger alla som kan Feng Shui. Det ligger något i det! Första intrycket är viktigt!

   

Så nu kommer jag att ta köket med skafferiet i morgon. För skafferiet har börjat svälla ut till bänken under. Jag har för mycket mjölsorter och för mycket kryddor i påsar... Jag förstår inte varför jag har så mycket bikarbonat, 3 öppnade påsar, jag anväder det ju så sällan. Knasigt!   

Ha en bra helg



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Lite om mig...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards